tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mukavia ajokelejä pukkaa

Sää suosi tänään pyöräilyä, joten kävin heittämässä bandiitilla Vehmersalmen lenkin. Matkaa siitä kertyi noin 100km. Ajo oli yhtä juhlaa vain ja reittiin sisältyi pieni siirtyminen lossillakin.

Kuvaa Vehmersalmen laivarannasta:


Illalla ajelut vielä jatkuivat ja taisipa tuon lenkin lisäksi kilometrejä kertyä vielä 60-70 lisää. Ostin Biltemasta kännykälle tankkilaukun. Sen avulla sain verrattua nopeusmittarin näyttämää lukemaa ja kännykän GPS:n kautta mittaamaa nopeutta. Mittarivirhe tuli eliminoitua Speedohealer laitteella. Nyt oikea nopeus on 99km/h mittarin näyttäessä 100km/h. Tämä tarkkuus riittää minulle.

Kesken ajolenkin kävin ostamassa korvatulppia. Täytyy sanoa, että aivan ehdoton hankinta pidemmille matkoille. Sen verran kypärä kuitenkin suhisee maantienopeuksissa. Tulpat korviin ja fiilis on heti paljon parempi.

Huomenna voisi pyörään asentaa vielä 12V virran ulostulon, saa puhelinta ladata ajettaessa. Tankkilaukun avulla puhelimen GPS toimii loistavasti navigaattorina. Virranotto kuitenkin tärkeä, muuten akku kuluu reissussa luvattoman nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti